Ostoskori >>

Tuotteet

Tuotteet

<< Takaisin

Esteettömyyskartoitus tunti

Tuotetunnus: Kartoitus


Esteetön ympäristö on turvallinen ja toimiva. Esteettömässä tilassa viihtyvät käyttäjät ja asiakkaat ja siellä on helpompi ja mukavampi asioida.

Esteettömyyskartoituksen tavoitteena on tuottaa kiinteistön omistajalle ja käyttäjälle eksaktia, mitattua tietoa toimintaympäristön esteettömyydestä. Kartoituksen yhteydessä kiinnitetään huomiota ympäristön esteettömyyteen liikkumis- ja toimimisesteisten käyttäjien tarpeet huomioon ottaen. Kartoitus voidaan tehdä kotiin, työpaikalle tai isompaan julkiseen rakennukseen. Kartoituksen laajuudesta sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen.

Kartoituksen tuloksena saadaan raportti, jossa on selkeitä ja helppolukuisia toimenpide-ehdotuksia. Ehdotuksia noudattamalla rakennettu ympäristö voidaan muuttaa lähemmäksi esteetöntä ympäristöä, joka on kaikille käyttäjille parempi. Pienillä muutoksilla ja parhaimmillaan pelkillä toimintatavan muutoksilla saadaan aikaan huomattavia parannuksia tilojen esteettömyydessä.

Invalidiliitto ry. koulutti yhdessä Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa Suomen ensimmäiset Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoittajat Helsingissä 7.9. - 26.10 2009. Koulutukseen osallistui 27 eri alojen ammattilaista ympäri Suomea ja Apu-Tuotteen Jyrki Allonen oli mukana suorittamassa koulutusta. Läpikäyty koulutus yhdessä aikaisemman kokemuksen kanssa antavat hyvät mahdollisuudet kartoittaa tilojen ja toimintaympäristön esteettömyyttä.

Kysy Rakennetun ympäristön esteettömyyskartoituksesta lisää:

Jyrki Allonen

GSM 0400-955003

jyrki.allonen(at)aputuote.fi