Ostoskori >>

Tuotteet

Tuotteet

<< Takaisin

Suihkukaappi 900*900 Läpinäkyvä

Tuotetunnus: SK9009L


2386.00 (Sis. alv 24%)
Kysy lisätietoa tuotteesta >>  

Esteettömän suihkukaapin avulla mahdollistetaan turvallinen ja omatoiminen peseytyminen kotona.

Kaskad - Esteetön suihkukaappi on erityisesti liikuntarajoitteisten käyttöön suunniteltu matalalattiainen, tilava ja turvallinen suihkukaappi. Esteetön suihkukaappi mahdollistaa suihkussa käynnit suihkupyörätuolilla tai rollaattoria apuna käyttäen. Kaskad suihkukaappien verhot on varustettu mukavuutta lisäävin magneettireunuksin.

Esteetön suihkukaappi on edullinen ratkaisu asunnonmuutostöissä! Esteetön suihkukaappi voidaan useimmiten asentaa suoraan vanhan ammeen tai korkeareunaisen suihkukaapin tilalle. Se on helppo ja nopea asentaa, päivässä, ja asukas voi asua kotona koko kylpyhuoneremontin ajan! Usein vanhan ammeen tai entisen suihkukaapin alla olevia vanhoja laattoja ei tarvitse vaihtaa, koska poistovesi ohjataan suoraan huoneiston lattiakaivoon.

Esteetön suihkukaappi sisältää valmiiksi tukikaiteen takaseinällä, suihkuverhon, suihkutangon, käsisuihkun sekä asennuksessa yleisesti tarvittavat poistovesiputket. Suihkukaappien verhot on varustettu mukavuutta lisäävin magneettireunuksin.

Kaskad on vedenpitävä ja poistovesi ohjataan suoraan huoneiston lattiakaivoon. Suihkukaapin seinät ovat iskunkestävää styreeniä ja kehikko alumiinia. Seinät ovat tehtaalla valmiiksi koottuja ja sovitettuja keskenään, jotta asennus sujuisi mahdollisimman nopeasti ja tarkasti. Suihkukaappi toimitetaan helposti asennuspaikalle siirrettävissä pakkauksissa. Kaskad suihkukaapista löytyy useimpiin kylpyhuoneisiin valmis ratkaisu, vakiokorkeuden ollessa 1970 mm.

Kaappiin saa lisävarusteina ylösnousevan suihkuistuimen, lisää tukikaiteita, ovia, seiniä, luiskan, roiskesuojasuihkuverhon ja vaikkapa uuden hanan. Katso tuoteryhmä suihkukaapin tarvikeet.

Lisää tietoa tuotteistamme www.aputuote.fi