Ostoskori >>

Tuotteet

Tuotteet

<< Takaisin

Spisec Liesivahti 230V

Tuotetunnus: SP230


398.00 (Sis. alv 24%)
Kysy lisätietoa tuotteesta >>  

Spisec tekee joka liedestä turvallisen, turvalieden. Spisec 2.3.

Spisec Liesivahti on helppokäyttöinen liesivahti joka luo turvallisuutta ja antaa varmuutta lieden käytölle. Spisec Liesivahti valvoo lieden pintalämpötilaa sekä valittua käyttöaikaa ja katkaisee virran tarvittaessa. Tavallinen turvaliesi ei vahdi lieden pintalämpötilaa, vain käyttöaikaa.

Spisec on helppokäyttöinen liesivahti, eikä käyttäjän tarvitse opetella uusia lieden käyttötapoja. Kun Spisec Liesivahti on katkaissut liedestä virran, käännetään lieden käyttökytkimet nollalle ja liesivahti nollautuu.
Spisec liesivahdit ovat olleet yksi pohjoismaiden myydyimmistä liesivahdeista 15 vuoden ajan.

Spisec Liesivahdit voidaan asentaa vanhan tai uuden lieden yhteyteen ja näin varmistaa lieden turvallinen käyttö. Erityisen magneettiavaimen avulla Spisec Liesivahti voidaan ohjelmoida toimimaan on/off -kytkimenä muistihäiriöisen pariskunnan tai lapsiperheen apuna.

Spisec Liesivahti on erinomainen ja huoleton keittiön turvalaite joka mahdollistaa myös lieden normaalin käytön.
Spisec Liesivahti on myös helposti uudelleenasennettavissa.


Toiminta:

Normaalitilassa Spisec Liesivahdissa palaa vihreä valo kertomassa, että Liesivahti on päällä ja toimii normaalisti.

Jos keittolevy laitetaan päälle ilman astiaa, Spisec tunnistaa tilanteen ja antaa hiljaisen varoitusäänen sekä sytyttää punaisen merkkivalon. Jos tilannetta ei korjata Liesivahti katkaisee virran ja hälyttää.

Spisec Liesivahti vahtii keittotason lämpötilaa ja käyttöaikaa. Lämpöjen noustessa n. 300 asteeseen liesivahti sammuttaa lieden. Samoin, jos liesi on ollut käytössä yli määritellyn ajan, liesivahti sammuttaa lieden. Samalla sammuu myös uuni.
Liesivahdin nollaus tapahtuu kääntämällä kaikki lieden käyttökytkimet nollalle.

Hälytys tapahtuu äänimerkillä ja punaisella vilkkuvalla valomerkillä. Sekä äänimerkki että valomerkki voidaan haluttaessa ottaa pois päältä, koska hälytysäänet voivat olla joillekin käyttäjäryhmille häiritseviä.
Hälytyksen yhteydessä liesivahti automaattisesti katkaisee virran niin keittotasolta kuin uuniltakin.


Magneettiavaimen toiminta ja mahdollisuudet:

Spisec Liesivahti on ohjelmoitavissa toimimaan ainoastaan magneettiavaimella on/off -tyylisesti. Silloin ilman magneettiavainta liesi ei toimi ollenkaan. Tämä toiminto mahdollistaa lieden turvallisen käytön perheessä jossa on yksi muistihäiriöinen perheenjäsen, samoin kuin lapsiperheissä. Myös koirien ja kissojen aiheuttamat vaaratilanteet voidaan näin välttää.

Liettä voidaan käyttää mukana tulevan magneettiavaimen avulla kaksi tuntia, riippumatta säädetystä käyttöajasta.

Magneettiavain mahdollistaa keittotasolle n. +100 astetta korkeamman käyttölämpötilan kuin normaalissa toiminnassa. Näin pihvienkin paistaminen kuumalla pannulla onnistuu.