Ostoskori >>

Tuotteet

Tuotteet

Spisec/Prefi Liesivahti

Liesivahti vuokralle

​Helpottaakseen liesivahtien hankintaa Apu-Tuote myös vuokraa Spisec Liesivahtia. Liesivahdin vuokraus on hyvä tapa, jos ei osata arvioida käyttötarpeen pituutta.

Kuukausivuokra Spisec Liesivahdille on 25 eur.

Laskutus tapahtuu 3 kk jaksoissa etukäteen.

Aloituskustannus sopimukselle on 60 eur,-.

Ota yhteyttä sähköpostilla  info(at)aputuote.fi , tai puh. 010 423 4210.

Hellapoliisi-232kt.jpg

Osta Liesivahti

Hinta 398,- sis.alv 24%

tilaa verkkokaupasta

 Spisec Liesivahti esite.pdf

Spisec/Prefi tekee joka liedestä turvalieden.

Spisec/Prefi Liesivahti (tai hellavahti) on helppokäyttöinen liesivahti, joka luo turvallisuutta ja antaa varmuutta lieden käytölle. Spisec Liesivahti valvoo lieden pintalämpötilaa sekä valittua käyttöaikaa ja katkaisee virran tarvittaessa.

Tavallinen turvaliesi ei vahdi lieden pintalämpötilaa, vain käyttöaikaa.

Spisec/Prefi on helppokäyttöinen liesivahti, eikä käyttäjän tarvitse opetella uusia lieden käyttötapoja. Kun Spisec Liesivahti on katkaissut liedestä virran, käännetään lieden käyttökytkimet nollalle ja liesivahti nollautuu.

Spisec/Prefi liesivahdit ovat olleet yksi pohjoismaiden myydyimmistä liesivahdeista 15 vuoden ajan.

Spisec/Prefi Liesivahdit voidaan asentaa vanhan tai uuden lieden yhteyteen ja näin varmistaa lieden turvallinen käyttö. Erityisen magneettiavaimen avulla Spisec Liesivahti voidaan ohjelmoida toimimaan on/off -kytkimenä muistihäiriöisen pariskunnan tai lapsiperheen apuna.

Spisec/Prefi Liesivahti on erinomainen ja huoleton keittiön liesiturvalaite, joka mahdollistaa myös lieden normaalin käytön.

Spisec/Prefi Liesivahti on myös helposti uudelleenasennettavissa.

SP400, 400V liesiin

SP230, 230V liesiin

Hinta 398,- sis.alv 24% tilaa verkkokaupasta

Kuva1.jpg

Toiminta

Normaalitilassa Spisec/Prefi Liesivahdissa palaa vihreä valo kertomassa, että Liesivahti on päällä ja toimii normaalisti.

Jos keittolevy laitetaan päälle ilman astiaa, Spisec tunnistaa tilanteen ja antaa hiljaisen varoitusäänen sekä sytyttää punaisen merkkivalon.  Jos tilannetta ei korjata Liesivahti katkaisee virran ja hälyttää.

Spisec/Prefi Liesivahti vahtii keittotason lämpötilaa ja käyttöaikaa. Lämpöjen noustessa n. 300 asteeseen liesivahti sammuttaa lieden. Samoin, jos liesi on ollut käytössä yli määritellyn ajan, liesivahti sammuttaa lieden. Samalla sammuu myös uuni.

Liesivahdin nollaus tapahtuu kääntämällä kaikki lieden käyttökytkimet nollalle.

Hälytys tapahtuu äänimerkillä ja punaisella vilkkuvalla valomerkillä. Sekä äänimerkki että valomerkki voidaan haluttaessa ottaa pois päältä, koska hälytysäänet voivat olla joillekin käyttäjäryhmille häiritseviä.

Hälytyksen yhteydessä liesivahti automaattisesti katkaisee virran niin keittotasolta kuin uuniltakin.

2666

Magneettiavaimen toiminta ja mahdollisuudet

Liettä voidaan käyttää mukana tulevan magneettiavaimen avulla kaksi tuntia, riippumatta säädetystä käyttöajasta.

Magneettiavain mahdollistaa keittotasolle n. +100 astetta korkeamman käyttölämpötilan kuin normaalissa toiminnassa. Näin pihvienkin paistaminen kuumalla pannulla onnistuu.

Spisec/Prefi Liesivahti on ohjelmoitavissa toimimaan ainoastaan magneettiavaimella on/off -tyylisesti. Silloin ilman magneettiavainta liesi ei toimi ollenkaan. Tämä toiminto mahdollistaa lieden turvallisen käytön perheessä jossa on yksi muistihäiriöinen perheenjäsen, samoin kuin lapsiperheissä. Myös koirien ja kissojen aiheuttamat vaaratilanteet voidaan näin välttää.

Spisec Liesivahti punainen valo

Spisec Liesivahti magneettiavain

Spisec/Prefi 2.3 Liesivahdin säätömahdollisuuksia

  1. Kytkin 1– Lämpötilavahdin herkkyys

    Liesivahdin herkkyyttä voidaan säätää, jos lämpötilavahtia ei voida sijoittaa 55 cm korkeuteen liedestä. Jokaista 5 cm eroa normaalista 55 cm korkeudesta voidaan kompensoida siirtämällä Liesivahdin herkkyyttä. Asteikkona voimme käyttää kellotaulua. Jokainen 5 cm asennuskorkeudessa vastaa herkkyysruuvin kellotaulussa 5 min siirtoa.

     

  2. Lieden käyttöajat voivat olla: 2 tuntia, 1 tunti, 45 min, 30 min, 15 min 10 min ja 5 min.
  3. Äänimerkki voidaan hiljentää tai pitää päällä. Tehdasasetus: päällä.
  4. Valomerkki voidaan ottaa pois päältä, jos se häiritsee jotain käyttäjää. Tehdasasetus: päällä.
  5. Äänimerkki lieden käytöstä näkövammaisille. Spisec antaa lyhyen äänimerkin n 4 sekunnin välein, kun liesi on päällä. Muu valvonta ja hälytykset toimivat normaalisti. Tehdasasetus: äänimerkki pois päältä.
  6. Päälle/pois toiminta magneettiavaimella. Mahdollistaa lieden käytön ainoastaan magneettiavaimen kanssa. Kun magneettiavain ei ole paikallaan, liesi ei toimi ja merkkivalo palaa punaisena. Tehdasasetus: pois päältä.

Liesivahdin nollaus lieden säätimillä

 

Spisec Liesivahti 230V

Hinta: 398.00

Spisec Liesivahti 400V

Hinta: 398.00